UniCredit Bank zabavom obilježila partnerstvo sa Sarajevo Film Festivalom

Sinoć je u bašti Hotela Europe u prisustvu mnogobrojnih gostiju, UniCredit Bank proslavila partnerstvo sa Sarajevo Film Festivalom.

Uživajući u bezvremenskim filmskim muzičkim hitovima, predsjednica Uprave UniCredit Bank Amina Mahmutović pozdravila je prisutne osvrnuvši se na značaj Festivala koji je postao sinonim razvoja i napretka.

“Naše strateško opredjeljenje je da svojim radom i djelovanjem kroz partnerski odnos sa zajednicom, kontinuirano doprinosimo razvoju društva kako bismo Bosnu i Hercegovinu učinili boljim mjestom za život. Posebna nam je čast biti sponzor najvećeg kulturnog dešavanja u Bosni i Hercegovini koje oplemenjuje naše društvo na mnogo nivoa. Otvarajući nove prilike za bh. kinematografiju i stavljajući nas na svjetsku umjetničku scenu, Festival obrađuje značajne teme i donosi brojne filmske priče, ali i pruža mladim ljudima dodatno iskustvo kroz druženje i rad. Podstiče turizam izgradnjom boljeg brenda i reputacije naše zemlje, koji nam je neophodan kako bismo svi zajedno, kao poslovna zajednica, mogli još više doprinositi razvoju cijele Bosne i Hercegovine”, uz zahvalu klijentima na povjerenju, istakla je gospođa Mahmutović.

Pod sloganom “Volimo film”, UniCredit Bank se i ove godine pobrinula da doživljaj Festivala učini još ljepšim nizom pogodnosti i iznenađenja koje je pripremila svim posjetiteljima Festivala. Tako je za što ugodnije iskustvo kupovine, omogućila popust od 30% za online kupovinu karata Mastercard karticama, dok je za posjetitelje koji se odluče za posjetu box office-a označen poseban brzi prolaz za bržu kupovinu ulaznica. Za sve koji kupe festivalski suvenir u sklopu SFF Gift shopa i kupovinu izvrše UniCredit karticama, osigurani su prigodni pokloni.

Također, UniCredit Bank je tradicionalno osigurala i nagradu za autora najbolje fotografije Festivala, a za koju se mogu prijaviti svi posjetitelji koji fotografijom zabilježe festivalsku atmosferu. Stručni žiri Sarajevo Film Festivala će odabrati pobjedničku fotografiju, a UniCredit Bank će autora ili autoricu nagraditi Canon Selphy CP1300 printerom.

Osim toga, UniCredit Bank je obezbijedila i vrijedne nagrade za tri sretna dobitnika koja će, glasajući za najbolji film Festivala po izboru publike, slučajnim izborom, biti nagrađena s JBL Soundbar 2.0 za potpuni kino ugođaj u domu, ili prenosnim Flip 5 i Clip 4 zvučnicima.

UniCredit Bank s ponosom ističe sponzorstvo ovog, za Bosnu i Hercegovinu najznačajnijeg kulturnog dešavanja, te se iz godine u godinu raduje uspjesima i napretku koji donosi našoj zajednici.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.