Djevojka sa čijeg golog tijela gosti jedu suši u restoranu u Splitu: Neprijatnije je njima, nego meni

Restorani u Splitu već nekoliko mjeseci gostima nude serviranje sušija na golim djevojkama, a na jelovniku to imaju ponuđeno kao “umjetnički performans dekorisanja i jedenja sušija sa tijela”. Ovaj performans košta između 900 i 1250 kuna ( od 230 do 330 KM) po osobi, zavisno o trajanju večere. Tako 15 minuta za četiri osobe košta oko 950 KM.

Zbog sveopšte histerije oko ovog restorana, oglasila se i jedna od djevojaka koje su ležale na stolu prekrivene hranom.

– Nisam to doživjela kao da se skidam za novac. Pod broj jedan, ja uopšte nisam bila gola. Ako sam bila gola, onda smo svi goli na plaži. Vidjele su mi se isključivo ruke, noge i jedan dio trupa koji nije bio pokriven plastičnim lišćem. Kad su makli suši s mene, ja sam i dalje bila obučena.

Imale smo samoljepljivi grudnjak na kojem je bio cvijet lokvanja i gaćice na kojima je bretela sa strane bila prozirna tako da ostavlja utisak kao da ih nema, takođe sa cvijetom lokvanja. Preko stomaka ide još jedan veliki lokvanj jer bi bilo nehigijenski da se suši stavlja samo na golo tijelo – rekla je anonimna djevojka za RTL.

Kako kaže, za ovaj posao je saznala kada ju je zvala prijateljica koja je radila u tom lokalu.

– Rekla mi je da je u sklopu toga nekakav performans, da moram da stojim u kupaćem i da će po meni da stave suši. Rekla sam, ajde dobro. I na kraju mi je bilo super. Nije loša zarada i mislila sam da je u redu da odem i probam, jer sam inače otvorena prema takvim stvarima – rekla je ona.

Kaže da je gosti nisu dirali dok su jeli sa njenog tijela, osim kada bi im sos kapnuo na njenu ruku.

– Imala sam osjećaj da je gostima više neprijatno. Bitno je da naglasim da je osoblje restorana sve vrijeme bilo sa nama, konobari i djevojka koja nas je pripremala. Da nam je u bilo kom trenutku bilo neprijatno, samo bismo im dale neki signal, sve bi se prekinulo i to je to – tvrdi ona.

Inače, u Japanu je ova praksa poznata kao nyotaimori. Ako je riječ o muškom tijelu, onda se zove nantaimori.

Izvor: Noizz
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.