Tragične smrti 38 zečica: Jednu je ubio muž, drugu serijski ubojica, treću su našli u koferu…

Prošle su već četiri godine otkako je umro Hugh Hefner, ali kontroverze oko njegovog Playboy carstva se ne stišavaju. Posljednja u nizu zečica koja je istupila s novim detaljima života u milijun dolara vrijednoj vili je manekenka Holly Madison, danas udana majka dvoje djece koja se s gađenjem prisjetila seksualnih eskapada s ostarjelim plejbojem.

Izgledaš staro, jeftino i grubo, urlao je Hefner na nju jednom prilikom kad je odlučila da ne želi izgledati kao sve ostale djevojke pa se ošišala i promijenila imidž. Uz to bila je prisiljena sudjelovati u orgijama punim seksa i droge, a sljedeće godine Madison će biti dio dokumentarnog filma u deset dijelova, ‘Tajne Playboya’ a koji najavljuje da je ušao iza zatvorenih vrata najpoznatijeg svjetskog carstva seksa. Autori su intervjuirali ljude koji su radili za Hugha Hefnera, uključujući njegovu bivšu djevojku Holly Madison i bivšu ‘Mother Bunny’ PJ Masten.

image

Holly Madison nedavno je progovorila o mučnom životu u luksuznoj vili – David Livingston/Wenn/Profimedia

Holly Madison je priznala da nije shvaćala koliko je opasno ući u svijet Playboya, a 41-godišnja manekenka bila je u vezi s Hefnerom od 2001. do njihove rastave 2008., nakon čega je izbačen s imanja. Javnost će čuti i svjedočanstva Stefana Tetenbauma, Hefnerova osobnog asistenta, kao i bivših djevojaka Margarite i Sondre Theodore.

Život u vili Holly je opisala kao pakao, a priznala je da je razmišljala da izvrši samoubojstvo. No, nažalost, pod takvim pritiskom neke su Playboyeve zečice zauvijek okončale svoj život.

Poznati slučajevi

Možda i najpoznatiji slučaj je onaj kad je u sobi hotela Seminole Hard Rock na Floridi pronađena mrtva zečica Anna Nicole Smith. Platinasta plavuša koja je slavna postala 1992. godine, kada je osvanula na naslovnici Playboya, umrla je s 39 godina od smrtonosne kombinacije lijekova. Ona je samo jedna od 38 zečica čiji je život završio naprasno i tragično. Većina od njih nije dočekala 50. rođendan, a njezina smrt probudila je duhove i pokrenula priče o prokletstvu playmateica.

image

Anna Nicole Smith 1992. krasila je naslovnicu Playboya i do danas je jedna od najpoznatijih zečica u povijesti. Predozirala se u hotelskoj sobi – Paramount Coll/Everett/Profimedia

Playboyeva zečica Jasmine Fiore pronađena je mrtva u koferu, a nedostajali su joj zubi i prsti. Jasmine je pronađena 15. kolovoza 2009. zadavljena i strpana u kofer s posmrtnim ostacima kako bi se spriječilo prepoznavanje. Prsti i zubi su joj doista bili odsječeni i sve identifikacije su uklonjene, osim serijskih brojeva na implantatima u grudima. Nekoliko dana nakon što je policija službeno optužila njezinog bivšeg supruga Ryana Jenkinsa za ubojstvo, on se objesio u sobi motela.

image

Jasmine Fiore (lijevo) zadavljena je i ubačena u kofer, a odsječeni su joj prsti i izvađeni zubi. Identificirana je po serijskim brojevmia implatanata u grudima – Dimitri Halkidis/Wenn/Profimedia

Prije više od tri desetljeća svoj život okončala je i Paige Young koja je umrla od predoziranja. Tako je umrla i Marilyn Monroe, seks-simbol i holivudska zvijezda koju je u prosincu 1953. lansirao upravo Playboy. Iako je službeni uzrok smrti najslavnije plavuše svih vremena nenamjerno predoziranje tabletama, mnogi nikad nisu povjerovali u to objašnjenje.

Više klikom OVDJE.

Izvor: Jutarnji
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.