Nestala influencerica (21) pronađena mrtva, policija nastavlja s istragom

Brazilska manekenka i influencerica Yasmin Cavaleiro de Macedo (21) nestala je nakon izleta brodom 12. decembra, a ubrzo nakon toga njezino je beživotno tijelo pronađeno u rijeci Maguari.

Manekenka i influencerica otišla je na izlet brodom prije kojeg je slala fotografije svojoj majci te objavljivala doživljaje na društvenim mrežama.

Sat vremena nakon posljednjeg poziva upućenog majci je nestala, a posljednja fotografija koju joj je poslala je ona na kojoj uživa na brodu u bikiniju.

Potraga za manekenkom trajala je jedan dan. Njezina majka sudjelovala je u potrazi, a policija je izvijestila da će istragu nastaviti te da će obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti. Policija nije otkrila kako napreduje s istragom kao niti koliko ljudi je bilo na izletu te jesu li nosili sigurnosne prsluke, prenosi The Sun.

Inače, Yasmin je na društvenim mrežama pratilo više od 30.000 ljudi, a objavljivala je lifestyle sadržaj, modni te fitnes sadržaj. Uz bavljenje digitalni marketing, Yasmin je studirala veterinu.

Izvor: Večernji
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.