Pjevačica kaže da nije u vezi, komšije tvrde drugačije: “Draško maskiran dolazi u cik zore kod Tanje”

Tanja Savić navodno je stavila tačku na ljubavnu romansu sa Draškom Stanivukovićem, međutim komšije iz Smedereva otkrivaju da je pjevačica i te kako zaljubljena.

– Tanja blista od kada je u vezi sa Draškom. Uvijek je nasmijana, raspoložena i ljubazna. Barem jednom nedjeljno Draškovi asistenti dolaze i ostavljaju Tanji velike bukete cvijeća ispred ulaza. Vi ne znate kakvi su to aranžmani. Ja tako nešto nikada ni od muža nisam dobila, a kamoli od dečka. Pretpostavljam da srećno reaguje kada ugleda takve bukete – priča komšinica iz zgrade, dok žena iz Tanjine ulice dodaje kako je viđala Draška u zoru.

– Viđala sam nekoliko puta Stanivukovića kako dolazi kod nje u zgradu. Obično to bude u cik zore i često ima neku kapuljaču ili kapu, kako ga ne bismo prepoznali. Međutim, odaje ga skupoceni automobil, jer rijetko ko u ovom kraju može da priušti sebi takvo vozilo. Lijep su par i srećna sam zbog njih. Ne znam samo šta je problem da ozvaniče tu vezu? Kao da je to nešto ružno, treba da izađu u javnost i priznaju svoje emocije – govori gospoda iz Tanjine ulice.

U obližnjem marketu ističu da je Tanja kao kupac prijatna, ali da se često požali na bivšeg supruga i djecu.

– Tanja uvijek dolazi u opuštenom izdanju, nikada se ne sređuje za prodavnicu. Kupi osnovne namirnice, a najčešće se nama na kasi požali na bivšeg supruga Dušana. Danima zbog njega pati, jer na sve načine pokušava da je uništi. Umije da bude oštra i prema sinovima, požalila nam se jednom prilikom kako mora čvrsto da ih vaspitava kako ne bi bili bezobrazni i nadmeni kao njihov otac. Sve u svemu, nije njoj lako, ne bih joj bila u koži – zaključuje žena iz marketa.

Komšija otkriva da majka Tanje Savić ne dolazi u njen stan u Smederevu, koji kupila nakon što je neko vrijeme provela u porodičnoj kući u Radincima.

– Ne viđamo Tanjinu majku. Koliko ja znam nijednom nije bila u novom stanu od kad se Tanja preselila.

Podsjetimo, Savićeva je nedavno izjavila da je ona žena za ljubav.

– Ja sam žena za ljubav, željna sam toga i mislim da sam sada u nekim zrelim godinama kada znam šta želim i tačno znam šta mi treba, šta ne bih trpila… I ja sam za to, a, sad, brak nije toliko bitan – rekla je Tanja.

Okrila je sve što joj je na duši, iz čega se da zaključiti da je stavila tačku na romansu sa gradonačelnikom Banjaluke.

– Evo, Nataša Bekvalac je imala tri braka, ima iskustva i mislim da je najbolje kada je čovjek sam. Kada možete sami sa sobom da popijete kafu onda to je to, ne treba vam niko drugi, a sad da ja nekog imam zbog toga što mi je dosadno i samo želim da se zabavljam, mislim da ni to nije poenta, jer ako će meni taj neko kvariti sreću, a ja sam srećna sada… Znači ne treba mi niko – priznala je Tanja za “Grand News”, piše Blic.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.