Otkriveni detalji smrti jutjuberke Kike Đukić

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je sinoć samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda na Obilićevom vijencu. Tijelo je pronađeno oko 23.40, a nema tragova nasilne smrti.

Po nalogu tužioca tijelo je prenijeto na obdukciju gdje će biti utvrđen uzrok smrti. U sobi su pronađeni lijekovi i medicinska sredstva, koji su poslati na vještačenja, kako piše Pink, a u ovom momentu se ne zna imaju li veze sa tragičnim događajem.

Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Smrt je potvrdila i Kristinina majka na društvenoj mreži Instagram.

– Sa ogromnim bolom vas obavještavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavijestiti – napisala je utučena majka preminule jutjuberke.

Kristina Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal je imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Poslije njene smrti, prijatelji i drugi jutjuberi ostavljaju brojne poruke na društvenim mrežama, kojima se opraštaju od Kike.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.