Željko Mitrović poručio: “Retardirani ste i glupi, da niste takvi ne bih bilježio rekordne profite”

Protesti i blokade održani u subotu u Srbiji okupili su ogroman broj građana, koji su izašli na ulice da mirnim putem izraze nezadovoljstvo zbog izmjena zakona o referendumu i zakona o eksproprijaciji.

Međutim, koliki je broj njihovih sugrađana nezadovoljan, gledaoci Pink televizije nisu imali prilike da vide. Da istina ne dođe do svih građana Srbije pobrinuo se i lično vlasnik tog medija Željko Mitrović.

Naime, Mitrović je na svom Twitter nalogu, nevješto pokušao da prikaže da na protestu nije bilo više od nekoliko stotina ljudi, što su snimci i fotografije demantovali.

Mitrović je nakon pomenute objave ušao u verbalni okršaj sa nekolicinom korisnika te mreže, a u jednom trenutku je napisao i šta zapravo misli o građanima koji gledaju njegovu televiziju.

Jedan od tviteraša napisao je vlasniku Pink televizije „da je običan ratni profiter i pod***na muva svake vlasti“.

„Dok su hiljade ljudi ginule ti si uz pomoć JUL-a pokrao prvi milion. Parama ne možeš kupiti dostojanstvo. I pored svog tog bogatstva ti si samo obična pod***na muva svake vlasti“ poručio mu je korisnik Twittera.

Mitrović je na to odgovorio – “naravno da sam profiter”.

„Naravno da sam profiter koji profit gradi na vašoj retardiranosti, da niste glupi k'o k* * *c ja nikad ne bih bilježio rekordne profite“, napisao je on.

Izvor: Analitika
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.