Skupo plaćeno pojačanje Juventusa napušta klub kao predmet istrage!?

Brazilski fudbaler Artur Melo (25) stigao je u klub Juventus kao skupo plaćeno pojačanje iz Barselone, ali je taj iznos od 72 miliona evra bo savršena prilika da se „popeglaju“ računi.

Artur je stigao u ljeto 2020., a u suprotnom smjeru je za 12 miliona evra manje otišao Miralem Pjanić. Godinu i po dana kasnije, Pjanić nije u Barseloni, a Artur kao da nije u Juventusu i zapravo je već neko vrijeme na izlaznim vratima torinskog kluba.

Nekoliko engleskih i španskih klubova se zanima za brazilskog veznjaka. Juventus je spreman da ga pusti na pozajmicu na 18 meseci, s opcijom otkupa koja bi postala obavezna nakon što se ispune određeni dogovori.

‘Bianconeri’ su napravili veliki promašaj s Arturom. Brazilac ima velikih problema s fizičkom kondicijom, na terenu je bio neprimjetan, a imao je problema i izvan zelenog terena zbog nediscipline.

Na sve to, Fudbalski savez Italije (FIGC) je prije nekoliko dana ustanovio da je razmjena Artur-Pjanić bila nezakonita i u najmanju ruku „mutna“, te je sve izglednije da će biti pokrenuta istraga.

Izvor: Sportske
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.