Ovako izgleda luksuzna vila u kojoj se tajno sastaju Tanja i Draško (FOTO)

Pjevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković su se, prema pisanju medija, sastali u jednoj luksuznoj vili nadomak Smedereva, a sudeći po fotografijama ovo mjesto izgleda kao pravi dvorac.

Vila se nalazi na samoj obali Dunava, prilaz je ukrašen raskošnom baštom i zelenilom, dok posebnu pažnju ispred ulaza privlači i velika fontana.

I sama unutrašnjost vile dekorisana je vrlo luksuzno, pa u njoj dominira mermer i plavi pliš, te zaljubljeni parovi, tu često dolaze da neko vrijeme provedu van gradske buke i u blizini reke, piše Kurir.

FOTO: RTS / SCREENSHOT
FOTO: RTS / SCREENSHOT

Podsjetimo, Tanji Savić teško je palo razdvajanje od dečka Draška Stanivukovića, pa ga je pozvala da je posjeti u ovoj luksuznoj vili nadomak Smedereva, gdje ona trenutno živi.

Naime, gradonačelnik Banjaluke proveo je nekoliko dana na poslovnom putu u Parizu, pa je, čim se vratio, pohitao pjevačici u zagrljaj.

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

Kako je naveo izvor pomenutog lista, Tanja i političar su se sastali na ovom luksuznom imanju sa ogromnom vilom, u tom objektu mahom se održavaju velika slavlja i vjenčanja, a postoji i jedan restoran internacionalne kuhinje, gdje su oni proveli oko dva sata na romantičnoj večeri i razgovoru.

Nekoliko puta su se i poljubili, iako je bilo prisutnih za susednim stolovima.

– Tanja i političar došli su u restoran u subotu oko pet sati po podne. Bili su vrlo prisni, svi u restoranu su bili šokirani da se ne kriju. Odmah su naručili hranu, stalno su se smješkali i dodirivali, primijetio sam da joj je Draško pokazivao svoje slike iz Pariza, odakle je tog dana i doputovao – rekao je izvor i dodao:

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

– S njima u pratnji je bio i jedan kršni momak, koji je sjeo nedaleko od njih, pa pretpostavljam da je u pitanju njegov tjelohranitelj ili vozač. U jednom trenutku on je dodao Drašku i kesu jednog poznatog francuskog modnog brenda, a kada joj je uručio poklon, Tanja se oduševila i zagrlila dečka. U jednom momentu, pao je i poljubac. Baš se bila obradovala, vidi se da blista i da joj prija pažnja.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.