U nesreći u Hrvatskoj poginulo troje Srba: Automobil potpuno smrskan (FOTO)

Blijed u licu kao kreč i u totalnom šoku dočekao je 25-godišnji vozač kamiona s prikolicom danas poslije 16 sati policiju i Hitnu pomoć nakon što je, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod Okučana u Hrvatskoj, a u kojoj su život izgubile tri osobe.

Kako hrvatski mediji prenose, oko 16 sati do nesreće je došlo na autoputa A3 i to u trenutku dok je 25-godišnji vozač kamiona hrvatskih tablica, a na koji je bila zakačena prikolica na sprat za prevoz vozila, namjeravao sići sa autoputa.

No u tom je trenutku, došlo do sudara sa vozilom srpskih tablica u kojem su bila dvojica mladića starih 38 i 35 godina i jedna djevojka, navodno članovi iste porodice iz Srbije. Od siline naleta, podlegli su nažalost zadobijenim povredama.

 

Hrvatski vozač kamiona trenutno se nalazi u policiji na ispitivanju kako bi se čula njegova strana priče i usporedila s dinamikom utvrđenog užasa na mestu nesreće. Neslužbeno se saznaje da je prošao alkotest, ali će finalnu riječ dati analiza krvi i urina koji će mu biti izuzeti narednih sati, prenosi Jutarnji. hr.

Takođe, tijela tragično preminulih osoba po dovršetku uviđaja biće odvezena na obdukciju u bolnicu kako bi se potvrdili njihovi identiteti kao i uvidjelo je li možda vozaču srpskog vozila pozlilo tokom vožnje ili je, pak, nešto drugo kumovalo tragediji poput kvara na vozilu, puknuća gume, klizavog kolovoza od kiše .

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.