Mtel dobio dva nova izvršna direktora

Kompanija Mtel dobila je dva nova izvršna direktora, za  korporativne poslove, te za marketing i prodaju, objavljeno je na Banjalučkoj berzi.

Upravni odbor Mtel-a izabrao je Nikolu Tacića za izvršnog direktora za korporativne poslove, umjesto Vladimira Četrovića, koji je razriješen sa navedene funkcije.

Takođe, Upravni odbor je izabrao Milosava Parezanovića za izvršnog direktora za marketing i prodaju, umjesto Radmile Bojanić, koja je takođe razriješena.

„U skladu sa donesenim odlukama izvršni direktor za korporativne poslove i izvršni direktor za marketing i prodaju su članovi Izvršnog odbora Mtel-a, a mandat izabranih izvršnih direktora traje tri godine“, saopšteno je.

CAPITAL je nedavno pisao da je Mtel dobio i novog finansijskog direktora Dejana Jokića, koji je došao na mjesto Jasmine Lopičić, koja je podnijela ostavku na funkciju izvršnog direktora za finansije.

Prethodno je Jelena Trivan funkciju generalnog direktora Mtel-a preuzela 15. septembra ove godine. Marko Lopičić, koji je obavljao tu funkciju od juna 2016. godine, angažman je nastavio na drugim pozicijima u okviru „Telekoma Srbije“.

Izvor: CAPITAL
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.