Komšije bruje o ljubavnim jadima Draška Stanivukovića: “Ostavila ga cura zbog afere”

Zbog navodne afere koju je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke, tokom leta imao sa pjevačicom Tanjom Savić, njegova djevojka Kristina Beronja ga je navodno ostavila.

Gradonačelnik je imao neobaveznu romansu sa popularnom srbijanskom pjevačicom, a ova vijest je razljutila njegovu djevojku, te ga je odmah otpratila sa Instagrama, prenosi Jutarnji.

S druge strane, Stanivuković prati i dalje Tanju Savić, a i ona njega.

Kompletnu navodnu aferu Stanivukovića i Tanje razotkrila je voditeljica Jovana Jeremić gostujući u jednoj emisiji.

Inače, Tanja je jučer odgovorila na pitanja o vezi sa bh. političarem te istakla, da ne želi da demantuje navode:

„Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo no comment (engl. nemam komentar), mislim da je to najpametnije.

„Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono“.

Na pitanje da li jeste ili nije bila u vezi sa Draškom, Tanja nije konkretno odgovorila za portal Telegraf.

“Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja pravo sačuvati privatnost i da ne moram iznositi neke detalje o svom privatnom životu? Ne moram ići na poligraf ili ne znam ja što. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svatko tko priča o tuđem životu – on priča o sebi!

Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, ‘sjaši Kurta, uzjaše Murta’, je li? Znači to je njezin moto u životu! To mogu reći, ali opet ne želim ni s kim biti u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto”, rekla je Tanja Savić.

Izvor: Jutarnji.hr
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.