Tanja Savić na nastupu izvela Stanivukovića, drže se za ruke i grle (FOTO)

Priče o vezi gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i pjevačice Tanje Savić sve su glasnije, a kao jedan od dokaza njihove bliskosti, navodi se i trenutak kada je Tanja Draška izvela na binu kada je nastupala u junu ove godine u Banjaluci, pri čemu su se grlili naočigled prisutnih.

– Hoćeš li da gostuješ u mom spotu, upitala ga je na bini pjevačica, na šta se on osmijehnuo i naručio pjesmu “Poludela”.

Inače, Tanja Savić na Instagramu prati Draška Stanivukovića.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Pjevačica Tanja Savić bila je u vezi sa gladonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a o tome svjedoči i snimak, kao dokaz, sa njenog nastupa koji kruži društvenim mrežama.

Naime, najprije je voditeljka Jovana Jeremić šokirala kada je rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem. Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pjevačica strogo krije od javnosti.

– Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gdje su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime – izjavila je ona, piše Blic.

Tajna šema?

Tanja je bila u “šemi” sa Draškom Stanivukovićem, i kako tvrdi izvor za Kurir i to u trenutku kada je on imao djevojku i kada je planirao vjenčanje.

– Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri mjeseca od tada. Kako je pjevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo djecu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do posljednjeg trenutka, kada su poslije nekoliko mjeseci odlučili da se više ne viđaju – rekao je izvor.

Takođe, ona je, kako navodi izvor za portal 24sedam, dolazila u Banjuluku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranima.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.