Ko je poznati političar iz BiH s kojim je (bila) u vezi Tanja Savić? Oglasila se pjevačica: ‘Neću da demantujem!’

Nakon što je srbijanska voditeljica Jovana Jeremić otkrila tajnu Tanje Savić, koju je pjevačica dugo krila, da je u bila u vezi sa mladim i poznatim bosanskim političarem, u srbijanskim tabloidima isplivao je snimak na kome je pjevačica u društvu Draška Stanovukovića.

Na pomenutom snimku Tanja pjeva u punom klubu, a na scenu izvodi, ni manje ni više, nego Stanivukovića, kojem na mikrofon govori kako ga “svi vole”.

Potom se Tanja Savić oglasila za srbijanske medije te odgovorila na navode da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke.

– Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smiješno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! – počela je Tanja.

– Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono… Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smijeh) Pogotovo zbog nje! – nastavila je ona i dodala:

– Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), “sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l’? Znači to je njen moto u životu! (smijeh). To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smijeh) – poručila je Savićeva za Telegraf.

Ljetna avantura

Podsjetimo, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa izjvesnim, mladim političarem iz BiH, a nije reč o Miloradu Dodiku.

Nakon toga, Jovana je otkrila još pikanterija o odnosu političara i pjevačice.

– Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Ljetnu avanturu – objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

– Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog (smeh). Sjahao Kurta da uzjaše Murta.

Izvor: Telegraf
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.