Traži se 5 putnika za putovanje na Karibe: Svi troškovi pokriveni

Novi spektakularan projekt zvan “Colony” u sklopu Erasmus+ projekta otvoren je za prijave. Europa izvan Europe vas zove u Curaçao – Nizozemski Karibski otok smješten nedaleko od Venezuele.

Put je dalek, a budžet za putovanje iznosi 1500€ (svi troškovi unutar budžeta potrošeni na putovanje će biti refundirani nakon projekta). Smještaj i hrana su potpuno pokriveni.
Projekt Colony će se održati od 3. do 13. decembra 2021 (tu su uključeni i dani putovanja).

– Pozivamo 4 sudionika u dobi od 18-30 godina i 1 voditelja grupe (18+ godina, bez gornje granice) da se prijave putem linka.

Obzirom da se radi o dalekoj lokaciji i dugom putovanju, koji se ne viđa često u sklopu Erasmus+ projekata, slobodno se obratite s dodatnim pitanjima putem maila na cultureclashcroatia@gmail.com

Udruga Culture Clash Croatia naplaćuje godišnju članarinu u iznosu od 200kn koja vrijedi 365 dana od dana uplate. Članarinom dobivate mogućnost odlaska na sve razmjene, treninge i druge projekte koji se organiziraju. Također, pri selekciji postajete prioritet te sve obavijesti i informacije dobivate na mail, prije svih. Više o udruzi pročitajte na Facebook profilu gdje nas možete kontaktirati s dodatnim pitanjima, kao i putem maila:

Facebook

Izvor: putoholičari
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.