Marina tugovala zbog odlaska sina: Rekao je da ide malo odspavati i više se nije probudio

Prvog decembra navršilo se 12 godina otkako je Miloš Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, pronađen mrtav u porodičnoj kući u centru Beograda.

Marina je godinama ćutala o ovoj bolnoj temi sve do 2018. kada je istakla da je za nju to bio najteži događaj u životu. Miloševo beživotno tijelo pronašla je upravo ona.

“Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvijek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dijete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvijek imate strah za osobe koje volite”, rekla je svojevremeno Marina.

Miloš je pre 11 godina legao da spava, ali se više nikada nije probudio. Kada je Marina pronašla njegovo tijelo on je bio modar, a Hitna pomoć je mogla da ustanovi samo smrt.

Detalji smrti

“Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu”, ispričala je Marina koja je i sama nedavno napustila ovaj svijet.

Marina Tucaković je ranije za medije priznala da je samo jednu pjesmu posvetila sinu Milošu, “Mišo moj” koju je otpjevala Ana Nikolić.

“Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić”, pričala je Marina.

Nakon par godina demantovala je navode da je i pjesma Nataše Bekvalac “Hiljadu nula” posvećena njenom preminulom sinu.

– Uopšte nije tačno da je tekst pjesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pjesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove ‘sine’, objasnila je hitmejker u razgovoru za “Alo”.

Izvor: Kurir
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.