Napadač Borca otkrio: Zvonić mi govorio da bježim, ja se smijao, a on ponovo “Bježi, nije z*********a”

Fudbaler Borca, Jovo Lukić, u razgovoru za MONDO je nakon burne noći ispričao je šta se dešavalo na terenu i oko njega, nakon što su domaći navijači uskočili sa tribina.

“Sve se izdešavalo nekako na brzinu. Kad smo zabili taj gol ja se u jednom trenutku okrećem i vidim navijače kako upadaju u teren. Zvonić iz Veleža mi je viknuo ‘Bježi’, ja sam se u tom trenutku nasmijao, mislio sam nema šanse da nas tuku, šta smo im mi skrivili? Ali je on ponovio ‘Bježi, nije zajebancija’ i ja sam onda krenuo da šprintam ka svlačionici”, rekao je Lukić. 

Nastavio je:

“Taman mislim ‘pobjegao sam im, ne mogu me stići’ kad sam odjednom osjetio udarac u glavu. U prvi mah pomislio sam da sam udario o zid na ulazu u tunel, ali nisam opet baš toliko visok. Pogledam gore, a jedan cipelom udara, mlati da me još koji put udari”.

Mladi reprezentativac BIH priznaje da mu u tim trenucima nije bilo svejedno i da je samo razmišljao da neko od njegovih saigrača i ljudi iz kluba ne nastrada.

“Svako je gledao da izvuče živu glavu. Navijači su nosili one velike šipke od zastava, vidjeli ste da su pokušali da napadnu i trenera Miljanovića. Nije ti svejedno, moliš se da se ne desi nešto najgore, da neko ne bude povrijeđen”, rekao je Lukić.

Igrači Veleža branili trenera

Nije samo Denis Zvonić, koji je savjetovao Lukića da odmah bježi, pokušao da pomogne banjalučkim fudbalerima, već su to činili i drugi fudbaleri Veleža. Nekoliko njih zaštitilo je trenera Borca Nemanju Miljanovića od huligana koji ga je napao motkom, te još jednog koji se htio obračunati s njim.

“Igrači Veleža su stvarno bili korektni, prijateljski nastrojeni prema nama, pokušali su da nas zaštite koliko su mogli”, rekao je Lukić

Fudbaleri Borca od razularene mase sklonili su se u svlačionicu, ali Lukić ističe da bi se vratio na teren da odigra ostatak utakmice, da su to tražili od ekipe Borca.

“Bili smo u svlačionici i čekali šta će se desiti. Da je delegat rekao da se nastavlja, mi bismo izašli na teren i odigrali bismo do kraja. Bili smo spremni da se borimo do posljednje minute, ali odluka delegata je bila da se prekine. Mi smo srećni što smo osvojili tri boda. Bilo je malo vremena ostalo i znali smo da možemo da sačuvamo tu prednost i ako se nastavi utakmica. Poslije smo dugo čekali da se isprazni stadion i uz pratnju policije se vratili kući. Policija nas je pratila skroz do Banjaluke”, zaključio je Lukić razgovor za MONDO.

Izvor: MONDO
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.