Kako je pijana konobarica povrijedila vlasnika kafića u Banjaluci

Konobarica Neda M. (26) iz Karanovca uhapšena je nakon što je pijana sa leđa gurnula vlasnika kafića „Family“, a koji je pao i glavom udario u ivičnjak trotoara, te izgubio svijest, otkriva Srpskainfo.

Sve se dešavalo u noći između nedjelje i ponedjeljka u pomenutom ugostiteljskom objektu, a koji se nalazi u Ulici Momčića Popovića u Banjaluci.

– Policiji je juče oko 2.15 časova prijavljeno da je ispred kafića „Family“ došlo do tuče. Izlaskom na lice mjesta policajci su zatekli Stanka Đ. (24), vlasnika pomenutog kafića, kako leži na putu u besvjesnom stanju. U tom trenutku u kafiću je bilo više osoba – kaže izvor Srpskainfo.

Na lice mjesta ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je povrijeđenog mladića odvezla u UKC Republike Srpske radi ukazivanja dalje ljekarske pomoći.

– Tokom razgovora sa svjedocima policija je utvrdila da je Stanko Đ. stajao na stepenicima ispred objekta i da mu je sa leđa prišla Neda M. i gurnula ga. On je tom prilikom pao na ivičnjak, zadobio povrede glavu i ostao bez svjesti – kaže sagovornik Srpskainfo.

FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Policija je zatim utvrdila da je u lokalu polupano više čaša, flaša i pepeljara.

Nakon obavljenog uviđaja konobarica Neda M. je uhapšena i odvedena u službene prostorije.

– Tokom kontrole utvrđeno je da je imala skoro dva promila alkohola u krvi, te je uhapšena, a policija je obezbijedila mjesto gdje je došlo do sukoba – kaže pomenuti sagovornik.

Zbog toga što je kafić radio iza ponoći, obaviještena je i Komunalna policija.

Portaprol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla da je o svemu obaviješten dežurni tužilac koji se izjasnio da se ovde radi o krivičnim djelima oštećenje tuđe stvari i teške tjelesne povrede.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.