Severina priznala da je u sukobu sa patrijarhom Porfirijem: “Neka se pomoli za spas svoje duše”

Pjevačica Severina u Vučković u intervjuu objavljenom na portalu H-Alter optužila je da su je, osim Milana Popovića, psihički zlostavljali i sudije, ljekari, radnici Centra za socijalni rad i moćnici koji su, kako navodi, sa Popovićem u Zagrebu zajedno radili na tome da joj se trajno oduzme dijete.

Jedan od tih moćnika je, kaže, i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, Porfirije, “Milanov prijatelj koji mi navodno nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim”.

“Neka se on radije pokaje za svoje grijehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dijete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez saglasnosti majke. Toga nema nigdje”, rekla je Severina.

Proteklih nekoliko dana u javnost su procurile priče da je Severina patrijarhu slala prijeteće poruke te da ju je on zbog toga prijavio hrvatskom Državnom tužilaštvu.

Uskoro je prijava DORH-u demantovana, a mediji su objavili vijest da je upravo Aleksandrovo krštenje u pravoslavnoj crkvi razlog njihovog sukoba.

Izvor: B92
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.