Majci maloljetne Milice iz ‘Zadruge’ pozlilo nakon što je gledala kćerku u vreloj akciji sa Mensurom…

Milica Veselinović (17) i Mensur Ajdarbašić imali su prvu vrelu akciju u “Zadruzi 5”.

Sada se oglasila majka maloljetne Milice, Ana Veselinović, koja je na samom početku razgovora otkrila da je van sebe zbog ponašanja svoje kćerke pred kamerama.

– Trudim se da budem dobro, koliko god je to moguće. Nikako to nisam očekivala od nje, mislila sam da ne postoji šansa da moje dijete uradi tako nešto. Stvarno sam razočarana ponašanjem svoje kćerke, teško mi je. Više ništa ne može da me iznenadi – počinje Milicina majka.

Otkriva da je njena nasljednica do sada imala samo jednu ozbiljnu vezu, protiv koje su bili ona i njen suprug.

– Moja kćerka je imala samo jednu vezu da ja znam. Godinu i po dana je bila s tim dečkom, ja nisam bila za tu vezu, ali je ona tog dečka mnogo voljela. Mi smo o našem djetetu uvijek vodili računa, bila nam je pred očima, imala je samo malo problemčića u školi kada se zaljubila u tog dečka. Ode u Paraćin u školu i stalno se tamo viđa sa njim, a mi nismo dozvoljavali da se viđa sa njim. Nije nam se taj dečko svideo, zbog nekih porodičnih problemčića, ne bih sada to otkrivala. Plašili smo se šta sve može tu da bude. Plašili smo se da ne napusti školu i ne pobjegne sa njim, da se ne uda… Milica se nikad nije upuštala tek tako u neke veze. Pričala mi je da mora s nekim prvo da bude prijatelj. Nikad nisam čula da je Milica bila s nekim na jedno veče. Ne znam šta joj se desilo… – kaže Ana.

Ista Mina?

O tome što njenu nasljednicu upoređuju sa Minom Vrbaški imala je da poruči:

– Daleko bilo da mi je kćerka kao Mina Vrbaški, ona ima cijelu istoriju iza sebe, o kojoj je i javno govorila – rekla je Veselinovićka.

Otkrila je da li bi uprkos svemu prihvatila Mensura kao dečka svoje ćerke.

– Rano je da ja sad sudim o nekome. Meni se nije dopalo Mensurovo ponašanje prema Mini, dok su oni bili zajedno u Zadruzi, tako bi se možda ponašao i prema Milici. Plašim se za svoje dijete, mnogo je brzo i na loš način ušla u tu vezu sa Mensurom. Ni u ludilu nisam očekivala sve to od nje. Iznevjerila me je, da nije moja svašta bih rekla, a njoj ću u oči svašta i da kažem – kaže Ana.

Otkriva da je zbog kćerke čak završila i u Hitnoj.

– Ja sam poslije trećeg dana od Miličinog ulaska u Zadrugu završila u Hitnoj zbog visokog pritiska. Ja više nisam mogla da podnesem to. Možda se desila ljubav, ali njoj ipak takvo ponašanje ne priliči, ne mogu da je prepoznam – rekla je za Pink.rs Ana Veselinović.

Izvor: Blic.rs
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.