Stanivuković protiv smjene Dodika: To zadovoljstvo neka ostavi narodu i nama

“Pozivam gospodina Schmidta da ne smjenjuje Milorada Dodika već da to zadovoljstvo ostavi narodu i nama”, poručio je gradonačelin Banja Luke, Draško Stanivuković.

On je to rekao komentarišući izjavu člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferović da očekuje da Christian Schmidt pomogne da “profunkcioniše BiH“ uključujući i smjenu Dodika.

“Bez obzira na sve, gospodin Dodik priželjkuje smjenu, kako bi se narodu predstavio kao heroj, zato ne treba vući taj potez. On treba da ostane ono što jeste – kukavica i lopov koga je narod smijenio i tako treba da bude zapisano u istoriji”, poručio je Stanivuković, javlja Srpskainfo.

Podsjetimo, nakon što je jučer održana sjednica Predsjedništva, na kojoj je učestvovao i Milorad Dodik, koji je odlučio ne glasati ni za jednu odluku, Šefik Džaferović je izjavio:

“Ovo je blokada države BiH, tako da ja očekujem da međunarodna zajednica poduzme aktivnosti, visoki predstavnik, kako bi se ovo riješilo. Očekujem od visokog predstavnika da pomogne BiH da profunkcionira, uključujući i smjenu”.

Izvor: Srpskainfo
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.