Srbija: U požaru nastradala nepokretna žena, nije joj bilo spasa, u objektu bilo i dijete

R. J. (80), koja je bila nepokretna, nastradala je juče oko 11 sati u požaru, koji je izbio u njenoj kući u Ulici Dobrivoja Isailovića na Banjici u Beogradu. U vrijeme izbijanja požara u kući je bila i njena podstanarka sa djetetom, ali su oni na sreću uspjeli da se spasu. Pretpostavlja se da je uzrok požara cigareta, jer je nastradala bila pušač.

Dim je najprije vidjela stanarka, koja je bila na spratu kuće.

– Žena je sišla u prizemlje, gdje je sama živjela R. J.. Otvorila je vrata, ali je tada plamen buknuo ka vratima. Dozivala je pomoć i kada smo stigli nije bilo šanse da uđemo. Donji dio kuće je bio u plamenu, koji je kuljao kroz prozore – priča komšija za Kurir i dodaje da su odmah zvali vatrogasce.

– Pitao sam stanarku ko je u kući i ona mi je tada rekla da joj dijete spava na spratu. Povikao sam na nju da trči po dijete. Otišla je u potpunom šoku, i vratila se, a ubrzo su stigli vatrogasci i policija – prepričava dramu sagovornik.

Komšija kaže da su znali da je R. J. zarobljena u plamenu, ali da nažalost nisu mogli ništa da urade.

– Vatrogasci su odmah počeli sa gašenjem i kada je to bilo moguće ušli su u kuću. Nažalost komšinici nije bilo spasa – kaže potreseni komšija.

Komšinica koja je poznavala nesrećnu R. J. kaže da je ona bila nepokretna.

– Vjerujem da je stanarka koja je na spratu živela sa porodicom vodila računa o njoj. Imala je odraslog sina i kćerku, ali oni su u inostranstvu – rekla je starija komšinica.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.