Zlatna vaterpolo reprezentacija Srbije na ručku kod patrijarha (FOTO)

БЕОГРАД, 29. АПРИЛА /СРНА/- Његова светости патријарх српски Порфирије честитао је данас предстојеће васкршње прзнике руководству Републике Српске, свим православним хришћанима у БиХ, а посебно на подручју Републике Срспке.

Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije priredio je danas svečani prijem i ručak za vaterpolo reprezentaciju Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, saopšteno je iz Srpske pravoslavne crkve.

Uoči odlaska na Olimpijadu, srpski patrijarh je primio srpske vaterpoliste i blagoslovio ih, a tom prilikom predsjednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Јelenić uručio mu je plaketu, dok je vaterpolo kapicu sa brojem dva patrijarhu poklonio kapiten reprezentacije Filip Filipović.

– Želim Vam da budete najbolji, da budete bolji od sebe, a da Bog da da rezultat bude u skladu sa tom željom. Ako vi date sve od sebe, ako kao ekipa budete kao jedan organizam, sigurno je da će rezultat biti istinska i prava satisfakcija bez obzira kakav on bio. Neka je sa srećom i da Bog da da vas dočekamo sa odličjem, sa medaljom – poručio je tada patrijarh Porfirije, piše RTRS.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.