Vučić najavio hitan sastanak sa rukovodstvom RS: Ko misli da odluke mogu da se nameću, ne čini dobro nikome

Onaj ko je mislio da odluke mogu da se oktroišu ili nameću, i da budu usmjerene protiv interesa jednog naroda, čini se da nije dobro donio ni jednom od naroda u BiH, kako god to nekome izgledalo, poručio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je u Skoplju, na pitanje u vezi sa situacijom u BiH i Republici Srpskoj, a povodom zaoštravanja situacije između Sarajeva i Banjaluke nakon odluke Valentina Incka o zabrani negiranja genocida u Srebrenici i da li je tim povodom danas razgovarao sa srpskim članom Predsjedništva Miloradom Dodikom, rekao da danas nije razgovarao sa njim, ali jeste sinoć, te ponovio da će sa predstavnicima RS razgovarati u Beogradu, 4. avgusta.

– Nisam se čuo danas sa Dodikom. Juče smo razgovarali, ali ćemo se vidjeti 4. avgusta, primićemo rukovodstvo RS u Beogradu, prije obilježavanja godišnjice ”Oluje” u Busijama – rekao je.

– Razgovaraćemo i nadam se da će ljudi u BiH i RS naći racionalan način da prevaziđu trenutne probleme, vjerujem u to. Da sačuvamo mir – zaključio je Vučić, prnosi Tanjug.

Izvor: Agencije
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.