Dodik: SNSD daje nadu mladima da možemo riješiti mnoga pitanja

Predsjednik SNSD Milorad Dodik rekao je da ova stranka u svojoj organizaciji najviše računa vodi o mladima, njihovoj organizaciji i aktivnostima, te im daje nadu da može riješiti mnoga pitanja.

Dodik, koji prisustuje druženju Mladih socijaldemokrata na Goranskom jezeru kod Doboja, rekao je novinarima da su okolnosti sa virusom korona omele okupljanja ovog tipa i da je danas došao da se zahvali za ubjedljivu pobjedu dobojskog SNSD u dva izborna ciklusa.

– Vjerujem u ono što SNSD jeste i što je ponudio ovom narodu jer mi smo narodna partija koja mladima, imajući u vidu njihov broj, daje nadu da možemo riješiti mnoga pitanja – rekao je Dodik.

On je najavio da će se veoma brzo izaći sa integrisanim programom za demokratsku politiku koja se već i realizuje regresiranjem kamata za kupovinu stanova mladim bračnim parovima, te pohvalio pronatalitetnu politiku Doboja za koju je rekao da je jedinstvena u regionu.

Dodik je pojasnio da integrisani program treba pomoći mladima da riješe svoje stambeno pitanje, ali i ono koje se tiče zaposlenja.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić zadovoljan je što prisustvuje druženju više od hiljadu i po mladih Dobojlija, članova stranke, te poručio da je SNSD politička partija koja radi na terenu i priprema se za izbore na kojima očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu.

Predsjednik Gradskog odbora Mladi socijaldemokrati Doboj Aleksandar Goganović rekao je da je druženje MSD organizovano da bi se proslavila ubjedljiva pobjeda SNSD u Doboju i poslala poruka da će se ubjedljivija pobjeda ostvariti na narednim parlamentarnim izborima.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Doboj Obren Petrović rekao je da dobojski, kao najjači odbor SNSD u Republici Srpskoj, očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu na parlamentarnim izborima, te pozvao druge odbore da se takmiče u postignutom rezultatu.

– Za ove dvije godine na čelu sa Dodikom smo uradili više posla nego u proteklih deset, investicije su vidljive, a dosta posla još predstoje – istakao je Petrović.

On je istakao da je omladina najveća snaga SNSD, zadovoljan što mladi gradonačelnik Doboja Boris Jerinić uz podršku Vlade, predsjednika Srpske i srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva, ide punom parom prema razvoju ove lokalne zajednice što su građani i prepoznali.

Skupu MSD na Goranskom jezeru, pored navedenih, prisustvuju član Predsjedništva SNSD Sanja Vulić, članovi Gradskog odbora SNSD Doboj, načelnik opštine Petrovo Ozren Petkovi, te poslanici SNSD u Narodnj skupštini Republike Srpske Danijel Jošić, Aleksandar Subotić, Igor Žunić, Goran Jerinić i Vlado Đajić.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.