Nakon 123 dana provedenih vezani lisicama jedno za drugo, Ukrajinski par se rastaje

Mladi ukrajinski zaljubljeni par odlučio je na Dan zaljubljenih da se veže lisicama jedno za drugo i provjere jačinu svoje veze. Poslije četiri mjeseca uklonili su lisice i krenuli svako svojim putem.

Viktorija Pustovitova i Aleksandar Kudlaj iz Harkova poslije 123 dana provedena vezani jedno za drugo, konačno su okruženi kamerama i bezbrojnim pitanjima novinara odlučili da isjeku lisice i raskinu.

Tokom javne ceremonije „oslobađanja“ otkrili su da sada žele da nastave svoj život nezavisno jedno od drugog. Viktorija je navela da čak namjerava da se preseli na potpuno drugi kraj zemlje.

Sa radošću je napomenula da će sada nastaviti da „živi punim plućima“, kao i da se nada da će njihova priča biti „sjajan primjer za sve parove“.

Aleksandar je priznao da se nisu tako dobro poznavali kada su se odlučili na ovaj neobičan korak, ali da su na kraju shvatili da imaju „potpuno različite poglede na život“.

„Imamo dobru komunikaciju i sada se odlično poznajemo. Ali zdrav razum nam kaže da ni Viki ni meni ova veza nije potrebna. Samo će nam naštetiti“, rekao je Aleksandra Kudlaj.

Osim što su stekli dragocjeno životno iskustvo, Viktorija i Aleksandar se nadaju da će im ovaj njihov poduhvat donijeti i materijalnu korist, pa namjeravaju da iskidane lisice stave na aukciju. Očekuju da će im one donijeti zaradu od stotinjak hiljada dolara.

Izvor: federalna.ba/rt.com
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.