Vedrana Rudan se razvela poslije 30 godina braka: Ponovo je u ljubavi (FOTO)

Književnica Vedrana Rudan (71) na svom blogu pisala je o razvodu od bivšeg supruga, ali i o novom izabraniku za kog će se, kako navodi, udati sljedećeg utorka.

Vedrana Rudan napisala je da se od bivšeg muža razvela nakon 30 godina braka, kao i da je tu odluku donijela nakon što su za vreme karantina provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese.

– Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privezak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi**eo je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvijek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: “Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čovječe! Umjesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust”. Odselio se u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj – napisala je Rudan na svom blogu Rudan.info, a prenosi 24sata.

FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Ona je zatim iznenadila mnoge viješću da već ima u planu novo vjenčanje.

Kako se navodi, njen novi izabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se zaljubili u prodavnici. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

– “Super je torba”, rekao je. Već me godinama niko ne vidi. Oduševila sam se. “Tvoje cipele su ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba.” “Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom.” Kapirate? Koja dobra baza. “Pa da hodamo kroz život istim korakom.” Otišli smo kod njega kući na piće, ostalo je istorija – otkrila je Rudan.

Dodala je da će se vjenčati u utorak u opatijskom parku pored crkve.

– Vjenčaćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, sveštenik je rekao, nema veze, platite novo zvono – zaključila je Vedrana Rudan.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.