Lešinari pretukli trojicu mladića, jedan završio na UKC RS

Tokom proteklog vikenda banjalučka policija imala je pune ruke posla i uhapsila je više osoba zbog tuča i nanošenja tjelesnih povreda.

Kako Srpskainfo nezvanično saznaje, privedeno je pet osoba zbog nasilničkog ponašanja, a obračun je prvo počeo ispred kluba “Kristal”, a uhapšeni su vođe i članovi navijačke grupe “Lešinari”.

Prema informacijama Srpskainfo, uhapšeni su Luka P, Dejan G, Aleksandar O, Miloš M. i Dragan D.

Policiji je prvo prijavljeno da je u noći između subote i nedjelje na parkingu kluba “Kristal” došlo do tuče više osoba.

Izlaskom na lice mjesta, policija nije nikog zatekla, ali je utvrđeno da se tuča nastavila ispred kafića “Krug”.

Na licu mjesta zatečeni su Luka P. i Dejan G, koji su uhapšeni, kao i oštećeni Marko V, kojem je ljekarska pomoć ukazana u službi hitne medicinske pomoći, a potom i u UKC Republike Srpske.

Nakon hapšenja, policija je alkotestirala Luku P. i Dejana G. i utvrdili su da su pod uticajem alkohola.

Naknadno, u službene prostorije su došli Stefan Z, koji je izjavio da je napadnut od strane više osoba, koje su mu zadale udarce po glavi i tijelu, kao i Boban L, koji je prijavio da je takođe napadnut od strane iste grupe mladića. Oni su mu prvo udarali u vozilo, oštetili vjetrobransko staklo, a nakon što je izašao iz vozila, zadali su mu više udaraca po glavi i tijelu.

Operativnim radom policija je pronašla i uhapsila Aleksandra O, Miloša M. i Dragana D, koji su osumnjičeni za ovaj napad.

– Petorica uhapšenih pripadaju istom društvu i svi su članovi navijačke grupe “Lešinari”, dok su dvojica od njih i vođe navijača – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Izvor: Srpskainfo
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.