Pokušao da dostavi poštu, pa umalo ostao bez ruke (VIDEO)

Da dostava pisama, paketa i računa, umije da bude opasan posao, najbolje znaju poštari. Počevši od vožnje biciklima ili automobilima kroz grad, do životinjskih “čuvara” sa kojima se najčešće sreću u ruralnim sredinama.

Tako je jedan od njih kamerom zabilježio delić svog radnog dana i ako je suditi prema komentarima onih koji su je pogledali, mnoge uspio da nasmije, ali i razbjesni, piše Blic.

On je sjedeći u automobilu ispred jednog domaćinstva najprije dao znak za snimanje, pretpostavlja se, kolegi, a zatim ruku sa kovertom nekoliko puta gurnuo kroz prozor. Pas koji se nalazio sa druge strane žice, u dvorištu, čim je primijetio šta se dešava, isprovociran odmah je počeo bijesno da laje i reži.

Nakon nekoliko pokušaja, poštar je “uhvatio” trenutak nepažnje psa i taman kad je koverta gotovo bila u sandučetu, životinja je ponovo počela da nasrće na njegovu ruku, gurajući glavu iznad žice kojom je ograđeno dvorište.

Na kraju, onemogućen da obavi svoj radni zadatak, uz obilje psovki, bijesno je bacio kovertu pored automobila i latio se volana.

Scena je podijeljena na Jutjubu, a potom i na društvenim mrežama, gdje su se javljale i kolege muškarca sa snimka koje kažu da se svakodnevno susreću sa ovakvim situacijama, te takođe, pribjegavaju njegovom rješenju.

Izvor: Blic
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.