Rasprava zbog statusa jednog Srbina: “Djevojke, jeste li se zapitale nekada kako je nama muškarcima”

Izjava mladića iz Srbije, doslovno je zapalila društvene mreže, nakon što se javno obratio djevojkama preko Instagrama.

Naime, on je potegao uvijek neugodno pitanje kada se radi o ljubavi šta je to čemu ljudi teže, te da li su bogatstvo i fizički izgled, važniji od iskrene ljubavi i nježnosti.

Neimenovani mladić iz Srbije, postao je tema dana na društvenim mrežama, nakon što je njegov Instagram stori završio na Tviteru u vidu skrinšota. U podužem statusu, on je naveo kako su djevojke te koje sa svojim očekivanjima “kvare” ljubavne veze, te da većina njih nije ni svesna šta i koga ima pored sebe, dok se nada nečem boljem.

– Muškarci su ovakvi, muškarci su onakvi. Pa, dobro, jel ste se zapitali nekada kako je muškarcima kada pokušavaju da vas razvesele a vi ih ne je*te dva odsto – napisao je, prenosi Blic.

Jel ste se zapitali da li muškarci nekada plaču? Da li muškarci imaju osjećanja? Niste? Pa muškarci su osjetljiviji od vas, samo što to ne pokazuju. Brišu vam suze i trpe vas kakve god da ste.

Tražite od njih da budu ovakvi, onakvi, a kakve ste vi? To se nikada niste zapitale. Tražite blaga i bogatstva, a niste ni svjesne da jedno blago stoji pored vas. I onda se poslije pitate kako ne možete da nađete dečka?

Pa i ne možete jer samo gledate da je lijep, šmeker u gradu, pa drage cure, pa ne može to tako, nađite dečka koji će prvenstveno da vas voli i poštuje, batalite maštu, prinčeve, šmekere, nađite nekoga ko će te voljeti bez obzira da li je šmeker ili ne.

E tek tada ćete znati šta je ljubav – napisao je on na kraju svog izlaganja, koje je ubrzo, nakon Instagrama, započelo svoj “život” i na drugim društvenim mrežama.

Izvor: Blic
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.