Srbija: Policija traga i za Nenadom i njegovom djevojkom koju je upoznao preko interneta

Nakon što je otac Nenada Nikolića (15) iz Mirosaljaca kod Lazarevca u četvrtak uveče prijavio da mu je nestao sin sa djevojkom T.M. (15), koju je upoznao preko Interneta, njena porodica takođe je prijavila nestanak u rodnom Požarevcu.

Majka djevojčice T. M. prije nekoliko dana prijavila je da joj je kćerka nestala, ispričao je izvor beogradskog medija.

Da podsjetimo, Nenad je ocu rekao da ide da isprati djevojku do autobuske stanice. Međutim, po riječima oca, on se tog 15. aprila nije vratio kući, a navodno je sa djevojkom koja je takođe maloljetna, ušao u autobus za Beograd.

– Sin je upoznao tu djevojku preko Instagrama. Ona je u srijedu došla kod nas kući. Otišli su u sobu i tu su bili do četvrtka do 12 sati. Sin je tada rekao da ide da je isprati do Lazarevca i od tada mu se gubi svaki trag. Zvali smo ga na mobilni, ali je nedostupan – priča zabrinuti otac.

Kako tvrdi, sa suprugom je u četvrtak oko 21.30 otišao u policiju i prijavio nestanak sina.

– Potom me je zvala majka te djevojčice. Rekla je da ona ništa ne zna i da se ni njena kćerka nije vratila kući. Rekla je i da je njena kćerka za Lazarevac u srijedu krenula sa 1.500 dinara i 20 evra. Moj sin nije imao ni dinar kod sebe kad je otišao da je isprati – kaže Darko.

Moli sve građane da, ukoliko vide Nenada, to jave policiji ili na broj 065/8173655.

– Pretpostavljam da su njih dvoje negdje zajedno, a zašto se ne javljaju ne znam. Zabrinut sam, ne znam više šta da radim. Bojim da se nije nešto loše dogodilo, da nije neka sekta u pitanju. Čuo sam da je ta djevojčica problematična – završava Darko Nikolić, prenosi Blic.

Nenad Nikolić je učenik prvog razreda srednje škole, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, bordo duks sa kapuljačom, crne farmerke i bijele patike.

Izvor: Blic
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.