Srbija: Žena tukla dijete, oštetila automobil od supruga, pa popila sirćetnu kiselinu

U opštini Trgovište u Srbiji juče je zabilježen neobičan slučaj porodičnog nasilja koji je uznemirio mnoge mještane ovog malog mjesta. Nešto pre 15 sati u Policijsku stanicu uznemiren čovjek je pozvao i prijavio svoju ženu.

On je policiji ispričao da je prosipala jelo koje je on skuvao, tukla njihovog maloljetnog sina, da je polomila vrata od sobe i da je kamenom oštetila njihov automobil.

Policija je intervenisala i povela ženu na razgovor u policijsku stanicu.

Izvršena  je procjena rizika i ustanovljeno da neposredna opasnost od nasilja u porodici postoji, pa su ženi izrečene mere privremenog udaljenja kako ne bi kontaktira žrtvu i prilazi joj i privremenu zabranu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj, u vremenu od 48, časova od izricanja mjere, pišu Novosti.

Istog dana u večernjim satima, policija dobija još jedan poziv ovoga puta od njenog brata koji je prijavio je da njegova sestra popila veću količinu sirćetne kiseline i da se nalazi u školi u mjestu Stajevac.

Policija je zatiče u nastavničkoj kancelariji kako sedi za stolom i djeluje pospano, ali je uspjela da ispriča policiji da je zbog porodičnih problema uzela sirćetnu kiselinu i popila oko pola litre i da zbog toga oseća jaku glavobolju i mučninu.

Žena je medicinski zbrinuta i puštena na kućno liječenje, a Osnovno javno tužilaštvo je naložilo uviđaj u školi.

Izvor: Novosti
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Facebook
Twitter
Instagram