Stanivuković: Ne znam kako ćemo funkcionisati

Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka, na kojoj će se razmatrati novi prijedlog budžeta, biće održana u srijedu 14. aprila u 14 časova, što je zamjerio Draško Stanivuković. 

Predsjednik Skupštine grada Mladen Ilić je rekao da se sjednica tehnički ne može održati ranije, zbog rokova kada su u pitanju amandmani i rad komisija.

Jedan od prijedloga je bio da se ovo zasjedanje održi u četvrtak, ali postignut je dogovor da se sjednica održi dan ranije.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je rekao da je četvrtak predaleko, te da sjednica treba da se održi što raniije.

– Ja ne znam kako ćemo mi funkcionisati ako bude u četvrtak, kada je u pitanju Centar za socijalni rad, javne kuhinje, gorivo za civilnu zaštitu – rekao je on i dodao da će grad u međuvremenu nema resurse na raspolaganju, te da je svaki dan važan, pa i taj da sjednica bude srijedu.

Podsjećamo, dogovor oko usvajanja budžeta Banjaluke za ovu godinu traje danima između gradonačelnika i odbornika, a grad je u međuvremenu zapao u probleme zbog nemogućnosti izmirivanja obaveza.

Izvor: Srpskainfo 
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Facebook
Twitter
Instagram