Holivudska glumica se ruga Srbima, Bojsi iz “Mućki” ih brani

Američka glumica Elizabet Olsen, jedna od sestara Olsen, bila je gošća emisije “Keeping Secrets”, u kojoj je, između ostalog, govorila o snimaju filma u Srbiji. U jednoj od izjava, rekla je da “Nema razloga da bilo ko posjeti Srbiju”, kao i da u Srbiji “Nema ničeg jedinstveno srpskog, jer oni postoje tek 13 godina”.

Na njene riječi reagovao je i britanski glumac Džon Čalis, zvijezda serije “Mućke” kojeg smo svi upamtili kao “Bojsija”.

Čalis je na Tviteru napisao da se ne slaže sa njenim mišljenjem jer je Srbiju posjetio više puta i oduševio se.

“Ne slažem se. Istraživao sam Srbiju i vratio sam se i drugi put tamo. Beograd je uzbudljiv grad, istorija i arhitektura je fascinantna i ljudi su veoma gostoprimivi”, napisao je legendarni Džon Čalis.

Podsjetimo, glumica je u svojim izjavama potcijenila Srbiju i naglasila da niko ne treba da posjeti našu zemlju.

“Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju”, rekla je ona u intervjuu, dodajući da “nema razloga da bilo ko dođe u Srbiju”.

Rekla je da je u Srbiji snimala par mjeseci, te da je bila slobodna samo nedjeljom i da je tada imala prilike da upozna državu i kulturu.

“Veoma je interesantno mjesto. Snimali smo tamo 6 dana nedjeljno i imali smo samo jedan slobodan dan”, ispričala je Olsen.

Voditeljke su se nasmijale na njenu konstataciju, ali su istakle da “milioni Srba gledaju našu emisiju”, te su pozdravile svoje gledaoce.

Pojedini korisnici društvenih mreža našli su se uvrijeđeni zbog ovakvog narativa poznate glumice. Kako kažu, ona je uvrijedila Srbiju i stanovništvo.

Tviterom su kasnije krenuli da se šire uvredljivi komentari na račun Elizabet Olsen.

Izvor: nova.rs
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Facebook
Twitter
Instagram