Mart će biti emotivno težak mjesec za ova tri znaka

Mart je mjesec u znaku Riba, emocije su intenzivnije, ali u drugoj polovini mjeseca, kada počne vrijeme Ovna, napetost raste.

Tokom marta, najgore će biti rođenim u znaku Bika, Lava i Strijelca. Njih čeka period lične transformacije, razgovori sa samim sobom, sagledavanje nužnih promjena, što nekada nije lako ni iskusiti, a tek ne napraviti.

Bik: Od 20. marta aktiviraće vam se teže i intentivne emocije. Umijesto da se trudite da bježite od njih, trebalo bi da se suočite sa njima. Ako se prepustite i uradite to, možete osjetiti pravo iscjeliteljsko iskustvo.

Lav: Ako se budete osjećali loše do 20. marta, tokom sezone riba, nemojte da vas čudi. Možda ćete tokom ovog perioda postati svjesni svih stvari u svom životu koje treba da promijenite, loših navika koje želite da napustite. Ipak, osloboditi se svega, nije lako, ovog mjeseca možda čete započeti da se “probijate” kroz strahove i počinjete da mijenjate stvari.

Strijelac: Sezona riba, do 20. marta, može u vama pokrenuti osjetljive teme. Vrijeme je da se fokusirate na dijelove svog života koje niko ne vidi. Možda ćete imati rasprave i teže razgovore u krugu porodice, a moguće je i da će vas jedan od razgovora podstaći na razgovor koji dugo odgađate, piše superžena.b92.net.

Izvor: B92
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.