Sin Milorada Dodika o fotografiji sa sarajevskog aerodroma: Nije što mi je otac, baš je faca

Sin predsedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, Igor, objavio je na svom Twitteru fotografiju oca sa sarajevskog aerodroma i opisao ga kao “facu”.

Isto je učinila i kćerka Milorada Dodika koja je napisala ” u inat dušmanima”. To je bilo dovoljno da dobiju mnoštvo različitih komentara, što negativnih, što komičnih.

Ispod Igorove objave u kojoj je napisao da mu je otac “baš faca”, a uz to objavio fotku, bilo je mnogo onih koji se ne slažu sa njim.

Na riječi da je “moćna slika”, jedan od tviteraša mu je napisao da se premijer Holandije vraća kući na bickli i da je to moćan primer.

“Čist kriminal”, “Baja”, “Ovako izgleda predsjednik najsiromašnje države” i “Gde je ikona?”, samo su neki od komentara na sliku Dodika koji sa naočalama, poput Tom Cruiza u “Top Gun-u” šeta pored vazduhoplova.

Korisnici Twittera poručili su Igoru Dodiku da pogleda kako živi ostatak Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, prije nego što naredni put objavi “ovakvo bahaćenje”, ali da mu je otac “lijep k’o ikona”.

Jedan od tviteraša napravio je komično poređenje Dodika sa čuvenom serijom “CSI Miami”.

Izvor: Oslobođenje
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.