Srbija: Šutirani i gaženi dok su ležali na zemlji (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U jezivoj tuči koja se prije dvije večeri dogodila u Novom Sadu brutalno su prebijena dvojica mladića, Š.N. (20) i D.M. (23), i oni su, sa teškim telešnim povredama smješteni u Klinički centar Vojvodine, saznaje Blic.

– U Ugrentni centar Kliničkog centra Vojvodine, u toku večeri dana 20.02.2021. godine, primljena su dva pacijenta sa teškim telesnim povredama. Š.N. 2000. primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u grudni koš. Nakon blagovremene dijagnostike, inicijalnog pregleda i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se na lečenju u UC KCV – rekli su za Blic iz KC Vojvodine.

Drugi učesnik u tuči koji je teško povređen nalazi se na intenzivnom liječenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Vojvodine.

– D.M. 1997. godište primljen je u UC KCV sa teškim tjelesnim povredama u vidu ubodnih rana u predjelu grudnog koša, ramena i povredama glave. Poslije blagovremene dijagnostike i ljekarske pomoći pacijent se nalazi na intenzivnom liječenju – kažu iz KC Vojvodine.

Do okršaja grupe muškaraca došlo je ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru Novog Sada, cijeli incident zabilježila je kamera sa nekog od susednih objekata, a četvorica mladića iz Šida su uhapšeni.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu, M.M (20), V.S (20) i D.N (21) uhapšeni su u subotu uveče zbog sumnje da su učinili krivično djelo nasilničko ponašanje, dok se M.M (21) tereti za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Izvor: Blic
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Facebook
Twitter
Instagram