Oglasio se muž Srpkinje ubijene u Švajcarskoj: Njegov djed je osumnjičen

Suprug Srpkinje (32), koja je brutalno ubijena prošlog utorka u švajcarskom Vinterturu, kaže da je slomljen zbog svega što se dogodilo i da svog djeda, koji je osumnjičen za zločin, ne želi više da vidi.

Srpkinja je ubijena u svom stanu, a policija je privela državljanina Srbije (76), inače djeda muža ubijene, zbog sumnje da je počinio ovaj zločin.

Njen suprug, koji se nalazi u Srbiji, jer mu je zabranjen ulazak u Švajcarsku, rekao je za tamošnje medije da je u šoku zbog svega što se dogodilo, prenosi Blic.

– Mnogo sam loše, srce mi je slomljeno – rekao je on u izjavi za švajcarske medije.

On je rekao da ne zna šta se tačno dogodilo, i da ne može da objasni zašto je njegov djeda, sa kojim inače živi u istoj kući u Srbiji, mogao tako nešto da uradi.

– Zna priču o našem braku, možda je nešto pogrešeno shvatio – rekao je suprug.

Otac ubijene je ranije medijima rekao da je njegova kćerka pokušavala da se razvede i da je imala probleme u braku. On je tvrdio da je njegov zet bio nasilan, što je suprug ubijene demantovao.

– Bili smo u dobrim odnosima, to su laži – rekao je on i dodao da su se do utorka, dana kada je ubijena, više puta dnevno čuli i razmjenjivali fotografije djece.

On je indirektno potvrdio da je supruga podnijela prijavu policiji protiv njega za pretnje i prinudu, prenosi Telegraf.rs.

– Imali smo svađu preko telefona, samo to. Htio sam da zaboravimo prošlost i da ponovo bude sve u redu – rekao je suprug.

Muž ubijene je rekao da je veoma zabrinut jer ne zna kako je njegova dvogodišnja kćerkica, koja je bila u stanu sa majkom u trenutku ubistva.

– Želim da budem sa svojom djecom u ovim teškim trenucima, i ne želim nikada više u životu da pričam sa svojim djedom – rekao je on za medije.

Izvor: Blic
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Facebook
Twitter
Instagram