Načelnik Modriče tvrdi da nije znao da ide na zabavu u doba korone

Načelnik opštine Modriča Jovica Radulović tvrdi da nije tačno da je bio organizator i pokrovitelj nedavne tradicionalne prstenijade u jednom od modričkih sela, koja je kod nas i u regionu okarakterisana kao „još jedna korona-žurka u BiH“.

Radulović za Srpskainfo tvrdi da je tamo pozvan kao gost i da je doveden pred svršen čin.

– To je događaj koji je tradicija više od 30 godina i jedini događaj u tom selu koji mještanima nešto znači. Svih tih godina organizaciju prestenijade minimalnim finansijskim iznosom pomaže opština. Kao i moji prethodnici, ja sam se tamo pojavio kao gost, ne znajući obim te završne večeri koju oni organizuju. Pojavio sam se da ih ispoštujem, došao sam sa maskom na licu, koju uvijek nosim jer znam svoju odgovornost. Naišao sam na događaj takav kakav jeste, koji je organizovala mjesna zajednica, odnosno organizaacioni odbor prestenijade – priča Radulović.

Kako kaže, nije mogao da se vrati nazad, a smatra da bi bilo „neprimjereno da je pozvao komunalnu policiju da rastjeruje ljude“.

FOTO: DJOKO RISTIC/FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: DJOKO RISTIC/FACEBOOK/SCREENSHOT

– Ušao sam, niko nije nosio masku. Zamolio sam ljude da, koliko god je moguće, drže odstojanje, iako je to bio mali prostor. Kratko sam se obratio prisutnima, sačekao da svešteniik obavi molitvu za večeru, kratko sam večerao i otišao prije 22 časa. Bilo je naravno i par fotografija – kaže načelnik Modriče iz SDS.

Tvrdi da zna „odakle je sve poteklo“ i da je to „ista kuhinja koja je formirala skupštinsku većinu u prethodnom periodu“ i koja na sve moguće načine želi da diskredituje njega i njegove saradnike samo zbog toga što su „počeli dobro“.

– Za dva mjeseca smo napravili odlične rezultatet koje ćemo uskoro predstaviti na konferencini za novinare – najavljuje Radulović.

Poručuje da mu ne pada napamet da udovolji Opštinskom odboru SNSD koji od njega traži da podnese ostavku.

– Narod je mene izabrao sa ogromnom razlikom u odnosu na protivkandidate i ja sam dobio puni mandat da u četiri godine Modriču vodim onako kako sam obećao građanima. Ako ne isunim obećanja, spreman sam da se poslije četiri godine povučem, da više ne budem kandidat – zaključuje Radulović.

Izvor: Srpskainfo
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.