Šokantna zlostavljanja: Ispovijesti djevojaka koje su išle u školu Mike Aleksića

Vijest da je Miroslav Mika Aleksić silovao glumicu Milenu Radulović kada je imala samo 17 godina šokirala je mnoge.

Milena je pozvala i druge djevojčice i djevojke koje su pohađale Mikinu glumačku školu da progovore, a to su neke odmah i uradile na društvenim mrežama.

“Kada sam napunila nekih 16, 17 godina, Mika me je pozvao kod sebe u kancelariju na razgovor. Ne sjećam se tačno kako je to iskomunicirao. Sve u svemu, počeo je da me ispituje vezano za seks. Vrlo se dobro sjećam pitanja, kao i šta sam imala obučeno taj dan, što sam kasnije čula da hoće da se desi kada je neki traumatičan trenutak bio u tvom životu. Pitanja su bila: “Da li se kre*eš?”. Ja sam se naravno zbunila, ali pošto se podrazumijevalo u mom životu da se na svako Mikino pitanje odgovori, ja sam stidljivo odgovorila “da”, na šta se on nasmijao i rekao: “Da, da, a je l’ voliš da se kre*eš?”.

Ja sam i dalje bila potpuno zbunjena situacijom koja se dešava, ali je on samo nastavio da postavlja pitanja. “A gdje najviše voliš da se kre*eš?”. Ja sam i dalje imala neki tupavi kez na licu pa je umjesto mene on odgovorio na to pitanje: “Gdje stigneš, a?”, nakon toga je prestao da me ispituje i jedine situacije koje se sjećam sljedeće je bilo da mi je tražio da ustanem i da se okrenem, što sam ja poslušno uradila, da bi me on potapšao/protresao po dupetu i rekao: “Malo je kanta, ali može da prođe”, samo je dio ispovijesti jedne od djevojaka.

Jelena Radović Šargarepica na Twitteru je napisala svoje iskustvo.

“Sjećam se da je od početka bio surov, da nas je na audiciji primio samo nekoliko, a došlo je na desetine… Roditeljima nisam govorila zbog čega ne idem kod Mike, mislili su da me mrzi”, dio je riječi Jelene, koja nije krila kako se osjećala kad je pohađala Mikinu glumačku školu.

Izvor:Kurir.rs
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.