Ljekari otkrili kako se danas osjeća Milorad Dodik

Zdravstveno stanje Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine je stabilno, kazali su ljekari koji brinu o njemu. 

On se danas osjeća dobro i pod stalnim je nadzorom konzilijuma“, saopćeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS) u Banjoj Luci.

Dodali su, da su ljekari u stalnim konsultacijama s eminentnim stručnjacima iz Srbije i iz inostranstva, kao što su naglašavali i prethodnih dana.

Iz ove zdravstvene ustanove su ponovo zamolili medije da prilikom obavještavanja javnosti o Dodikovom zdravstvenom stanju koriste relevantne informacije iz UKC RS.

Podsjetimo, Dodik je u UKC RS hospitalizovan u nedjelju navečer, a poslije trećeg testa potvrđeno mu je prisustvo koronavirusa.

Prvih dana je bio u izolaciji, jer je bio u kontaktu sa zaraženom osobom, da bi treći dan nakon hspitalizacije stigao nalaz PCR testa da je – pozitivan.

Predsjedavajućeg Predsjedništva BiH još se nijednom nije oglasio o aferi i svjetskom skandalu koji potresa BiH, nakon što je ikonu iz Ukrajine poklonio ruskom ministru Sergeju Lavrovu.

Izvor: Agencije
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.