Horoskop: Ovi znakovi su najgori prijatelji

???????????????????????????????????????????????????????

Prijateljstvo je vrlo važna stavka u životu skoro svakog čovjeka, ali neki ljudi jednostavno ne znaju kako da budu dobri prijatelji.

Ako se vjeruje astrologiji, na to može da utiče i horoskopski znak u kom je osoba rođena.

Prema pisanju “PinkVillea”, šest horoskopskih znakova ističu se kao oni koji čine najgore prijatelje, a zašto je to tako provjerite u nastavku.

Blizanci

Blizancima je prijateljstvo važno, ali mogu da budu jako sumnjičavi i sve da doživljavaju negativno. Teško im je da razviju povjerenje, a rijetko kad će nešto da učine za nekoga.

Vodolija

Vodolije su vrlo sebični i spremni su da prijatelja “bace pod autobus” kako bi zaštitili sebe. Mogu da budu izrazito hladni, što uključuje ismijavanje i ignorisanje bliske osobe, a da uopšte ne osjete grižu savjesti.

Vaga

Vage poštuju samo sebe. Ništa ne znaju da drže za sebe i samo je pitanje vremena kada će da vas izdaju. Njima je prijateljstvo zanimljivo, ali ne i sveto.

Strijelac

Strelci ponekad i sami upozore ljude oko sebe da ne smiju da se oslone na njih, ali mnogi to upozorenje često ignorišu. Međutim, ubrzo se pokaže da je trebalo da ih poslušaju. Strijelci se neće da dođu na vašu zabavi niti će vam se ponuditi kao rame za plakanje kada vam je potrebno.

Rak

Jako je teško nositi se sa Rakovima jer, iako se u početku čini da su druželjubivi i pristupačni, zapravo su labilni i ne znaju da čuvaju tajne. Nisu dobar izbor ako tražite dugogodišnjeg prijatelja.

Djevica

Problem sa Djevicama nije taj što su loši prijatelji, nego što prijateljstvo sa njima nakon dužeg vremena postane nestabilno. Djevice su impulsivne i okončavaju prijateljstva lako i bez griže savjesti.

Izvor: Super žena
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.