Hoće li Draško Stanivuković imati skupštinsku većinu

Uprkos medijskom istupu Milorada Dodika u kojem je otvoreno poručio da će kazniti Banjalučane što nisu podržali Igora Radojičića jer će koalicija okupljenja oko njegovog Saveza nezavisnih socijaldemokrata imati skupštinsku većinu u Banjaluci, internet magazin ”Moja Hercegovina” nezvanično saznaje da je Draško Stanivuković ipak obezbijedio skupštinsku većinu, što bi trebalo biti saopšteno narednih dana.

Vladajući SNSD je doživio veliki poraz u Banjaluci i nakon 22 godine neće imati svog čovjeka na čelu grada. Da se radi o velikom porazu i da Miloradu Dodiku stvari izmiču iz kontrole dokazuje i njegova odluka da preuzme Gradski odbor SNSD u Banjaluci. Njegov sinoćnji nastup pokazao je brojne slabosti, a kao jedinu utjehu naveo je skupštinske većine u Banjaluci i Bijeljini.

Kako saznaje MH, od skupštinske većine SNSD-a u Banjaluci nema ništa jer je stvar već riješena tj. dogovorena, a izvor dodaje da će ”tas na vagi” biti dva odbornika iz reda manjina koji su danas načelno dogovorili saradnju sa novoizabranim gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivuković.

Izvor: MH
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.