RS: Policija evakuisala stanovništvo i demontirala bombu

Pripadnici PU Istočno Sarajevo, u saradnji s ostalim organizacionim jedinicama MUP-a Republike Srpske, preduzimaju sve mjere i radnje radi rasvjetljavanja i pronalaska izvršioca krivičnog djela ubistvo u pokušaju koje je postavilo bombu, a sve pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Sokolac u subotu je prijavljeno da je u mjestu Podromanija, opština Sokolac, postavljena eksplozivna naprava na Ford Galaxy, koji koristi S. K. sa Sokoca.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, policijski službenici osigurali su mjesto događaja i evakuisali stanovnike na navedenoj lokaciji, do obavljanja uviđaja, nakon čega su eksplozivnu naprava tj. bombu demontirali s navedenog vozila, a zatim i razozoružali.

Pripadnici PU Istočno Sarajevo, u saradnji s ostalim organizacionim jedinicama MUP-a Republike Srpske, preduzimaju sve mjere i radnje radi rasvjetljavanja i pronalaska izvršioca krivičnog djela ubistvo u pokušaju, a sve pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Izvor: Agencije
0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.