UŽAS KOD BORSKOG JEZERA: Muškarcu pozlilo,njegova majka nastradala u udesu čekajući Hitnu pomoć, a njega ljekari pronašli mrtvog!

Jeziva tragedija dogodila se noćas kod Borskog jezera, u tzv. Pirotskom naselju, u razmaku od par sati umrli su majka i sin!

Nesrećna žena nastradala je u udesu čekajući hitnu pomoć, a muškarca su ljekari zatekli mrtvog!

Nešto prije ponoći D. P. (51) je pozlilo, pa je njegova majka S. P. (70) pozvala Hitnu pomoć. Njih dvoje žive u vikendici blizu Borskog jezera, u razuđenom kraju, pa se ona dogovorila sa ljekarima da izađe da ih sačeka, kako bi lakše našli put, pišu “Novosti”.

Nesrećna žena je ostavila sina i izašla. Čekajući ljekare ona je i sama postala žrtva – iz pravca jezera pod velikom brzinom nju je, za sada nepoznati vozač, udario fiat puntom.

Nesrećna žena od jačine udarca odletjela je desetak metara!

Stigla je u međuvremenu Hitna pomoć koja je pokušala da joj pomogne. Ubačena je u vozilo na reanimaciju, doktori su činili sve što mogu, ali S.P. nije bilo spasa!

Ljekari su odmah krenuli ka kući, kako bi bar pomogli sinu nastradale žene. Kada su ušli, zatekli su D. P. mrtvog. Nije uspio da dočeka pomoć.

Povodom nesreće oglasila se i policija. Saopštili su da Zoran M. (47) nije prilagodio brzinu i da je, vozeći fiat punto iz pravca Borskog jezera ka Brestovačkoj Banji, prednjim čeonim dijelom vozila udario pješaka Slavku T. M., koja se nalazila na kolovozu. Od zadobijenih povreda opasnih po život ona je preminula na mjestu.

Zoranu M. donijeto je rješenje o policijskom zadržavanju od 48 sati i on je u pritvoru.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.