SDS TESLIĆ:„Aktivista SNSD nasrnuo na načelnika Miličevića i njegovu porodicu“

Aktivista SNSD i radnik obezbjeđenja ZTC „Banja Vrućica“, Žarko Jelić, danas je verbalno i fizički nasrnuo na članove uže porodice načelnika opštine Teslić Milana Miličevića, kao i na načelnika lično, tvrde u Opštinskom odboru SDS Teslić.

Tvrde da je Jelić blokirao nekategorisani put u javnoj upotrebi u naselju Bare u Banji Vrućici, u kojem se nalazi porodična kuća načelnika Miličevića, uz prijetnje i uvrede da taj put mogu koristiti svi osim načelnika Miličevića i njegove porodice.

Kako kažu, Jelić je blokirao put uz tvrdnju da je njegov privatni, što nije istina, posebno s obzirom da put svakodnevno koristi oko 20 domaćinstava naselja Bare.

-Osim verbalnih prijetnji i uvreda da sinovi načelnika Miličevića nisu starosjedioci Teslića, iako su u Tesliću rođeni, Jelić je onemogućio pristup posjedu u 1/1 vlasništvu Aleksandra Miličevića, sina načelnika, te onemogućio izvođenje radova na posjedu firmi sa kojom ima potpisani ugovor o izvođenju građevinskih radova. Da se radi o isceniranom i organizovanom napadu aktivista SNSD na porodicu načelnika, jasno je i iz činjenice da je odmah po incidentu angažovana ekipa Alternativne televizije kako bi iskoristila ovaj atak u političke svrhe prikazujući ograničavanje slobode kretanja načelniku opštine i njegovoj porodici od strane aktivista SNSD kao incident izazvan od strane načelnika – tvrdi SDS Teslić.

Prema njihovim riječima, Miličević je ovaj incident prijavio Policijskoj stanici u Tesliću. U OO SDS tvrde da „ovo nije prvi put da je porodica načelnika Miličevića na meti aktivista SNSD“.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.