Poginula biciklistkinja kod Gradiške, vozač uhapšen

Biciklistkinja Ranka P. (58) iz Gradiške poginula je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Kozinci kod Gradiške prilikom sudara sa automobilom golf dva, kojim je upravljao Ratko K. (61) a koji je potom pobjegao sa lica mjesta.

Nesreća se dogodila sinoć u 20.35 časova u Ulici Petra Mrkonjića.

U međuvremenu, policijski službenici ove uprave su danas u 12.20 časova u Ulici Dragutina Dimitrijevića Apisa u mjestu Kozinci, pronašli i lišili slobode lice R.K. iz Gradiške, za koje postoje osnovi sumnje da je izvršilo krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja kojom prilikom je smrtno stradalo lice R.P. iz Gradiške”.

“O lišavanju slobode navedenog lica obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lice ispita u svojstvu osumnjičenog, te da se protiv njega podnese izvještaj Tužilaštvu u redovnoj proceduri zbog počinjenog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja”, dodaje se u saopštenju.

Uviđaj  na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković zajedno sa službenicima Policijske uprave Gradiška, koji je naložio preduzimanje svih istražnih radnji i mjera radi utvrđivanja okolnosti saobraćajne nesreće.

Naložena je i obdukcija stradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.