Teslić: Dragutin Škrebić prešao u SPS

Predsjednik Opštinskog odbora SP RS Teslić, član Glavnog odbora te stranke i aktuelni direktor Inspektorata Republike Srpske Dragutin Škrebić od danas je član Socijalističke partije Srpske – SPS.

Škrebić se danas sastao sa rukovodstvom SPS i i odmah preuzeo ulogu povjerenika SPS za Teslić.

– Izabrao sam tim mladih, iskusnih i energičnih ljudi koje zanimaju isključivo rad i rezultati. Sve nas čekaju veliki izazovi u predstojećem periodu, gdje je potrebno konkretno djelovanje i rad, tako da politički angažman nastavljam u SPS, gdje postoji dobra atmosfera i velika energija. SPS je pokrenuo jednu novu priču, ali na izvornim principima socijalista u Republici Srpskoj i definitivno je da ta priča ima i budućnost i perspektivu. Naravno, u nekom budućem periodu, kada se za to stvore uslovi, očekujem da će socijalisti u Srpskoj ponovo biti okupljeni u jednoj partiji, ali do tada treba nastaviti rad na okupljanju građana oko ideja i programa socijalista – poručio je Škrebić nakon sastanka sa rukovodstvom SPS.

Poslije odlaska Dragutina Škrebića, koji je na proteklim izborima osvojio ukupno 4102 glasa, Đokićeva Socijalistička partija ostala je bez devet od ukupno 18 članova Glavnog odbora partije, koji su se pridružili novoformiranom SPS.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.