Grbić:”Radojičić svetost velikog srpskog praznika Vidovdana uprljao organizovanjem sramnog sajma preletača”

Jučerašnji sajam preletača organizovan u režiji gradonačelnika Banjaluke, Igora Radojičića, ne samo da nije nikoga impresionirao već su zabrinuta lica potpisnika sporazuma i izgubljeni pogledi kvazi-lidera pokazali da Radojičićev koncept pretvaranja gradske skupštine u poligon za trgovinu doživljava fijasko, istakao je predsjednik Gradskog odbora SDS Banjaluka, Slavko Grbić.

– Četiri godine gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić nije ništa drugo radio nego strančario po Skupštini grada kupujući papke i praveći grupe, ekipe i bendove za svoj raštimovani politički orkestar koji je na svakom važnom pitanju iznevjerio građane Banjaluke – naglasio je Grbić, saopšteno je iz SDS-a.

On je rekao da dok je gradonačelnik trgovao uticajem u gradskoj skupštini, Banjaluka je izgubila zemljište stare autobuske stanice, gotovo izgubila zemljište kod Poljoprivredne škole te došla do ivice ekološke katastrofe u aferi „Piralen“ za koju još niko nije odgovarao.

– Banjaluka je danas grad bez privrednih investicija zbog čega građani svoju priliku moraju da traže u Njamačkoj, Austriji i Sloveniji – rekao je Grbić.

Grbić ističe da je bezbjednost građana na najnižem nivou u istoriji pa je gradonačelnik i gradsku komunalnu policiju pretvorio u kaznenu ekspediciju koja guši svaki pokušaj iskazivanja slobode govora u Banjaluci.

– Sramna je i činjenica da Radojičić svetost velikog srpskog praznika Vidovdana prlja organizovanjem sramnog sajma preletača a još sramnija da gradonačelnik svoju „papak koaliciju“ naziva „Okupljanje za Banjaluku“ u trenutku kada gradska uprava sprečava bilo kakva okupljanja za istinu i pravdu građanima Banjaluke – rekao je Grbić.

“Kazna u novembru”

– Кo je ko, opet se po ko zna koji put vidjelo na Vidovdan a „plišanom Dodiku“ Igoru Radojičiću poručujemo da će narod Banjaluke kojeg se u svom mandatu više puta odrekao, u novembru kazniti njegov nerad i politički diletantizam – zaključio je predsjednk Gradskog odbora SDS Banjaluka.

0Shares

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.